HVAD KAN JEG FINDE?


Her kan du finde oplysninger om de orlogsskibe der blev bygget til den danske flåde på Holmen fra 1690 til 1848. Der er adgang til informationer om skibenes tekniske data, de tilhørende konstruktionsmodeller og deres udsmykning. Du kan også hente informationer om kunst, arkitektur og videnskab.
  • Der er adgang til databaser om skibene og de tilhørende konstruktionstegninger, som findes på Rigsarkivet. Du kan også se kunstnernes smukke håndkolorerede tegninger af galionsfigurer og agterspejle samt af anlæg, maskiner og bygninger.
  • På Orlogsmuseet opbevares en af verdens fineste samlinger af konstruktionsmodeller, galionsfigurer og maskiner. Dem kan du få adgang til at se via databaserne.
  • Holmen er en arkitektoniske perle. Du kan her finde beskrivelser af de mange administrative bygninger, værksteder og pladser samt se billeder af dem.
  • Der er også adgang til oplysninger om, hvor du selv kan finde informationer om billeder, personer, og litteratur samt en række udvalgte links til andre arkiver, museer og biblioteker.